Wie aan Blokker denkt, denkt direct aan onze winkels. Maar achter een succesvolle organisatie als Blokker gaat natuurlijk ook een Distributiecentrum schuil met een breed scala aan interessante en uitdagende functies. Het aantal fte in ons distributiecentrum kan in piekperiodes oplopen tot 500 mensen in zeer uiteenlopende functies. Eén ding hebben we gemeen: samen werken we aan een fantastische (online) winkelformule.

Ons distributiecentrum

We zijn er trots op om bij Blokker te werken en we houden van onze klanten en onze producten. We richten ons op de toekomst, staan open voor verandering, maar ook ontwikkeling staat centraal. Met elkaar zetten we graag die extra stap om onze doelen te bereiken.

In het distributiecentrum te Geldermalsen worden de artikelen van zowel Blokker als Big Bazar en BCC ontvangen, opgeslagen en uiteindelijk weer verstuurd naar de winkels. Ook worden de online orders van de klanten van Blokker en BCC hier verwerkt. Dit alles gebeurt in een dynamische omgeving van 120.000 m2 meter groot waar veel processen volgens de laatste technieken zijn geautomatiseerd maar ook zo’n 400 medewerkers elke dag met veel plezier hun job uitoefenen.

Wil je nooit een vacature missen?

Meld je dan aan voor een Job Alert en wij houden je op de hoogte wanneer er relevante vacatures voor jou zijn.