Als medewerker in de winkel is geen dag hetzelfde! Jij maakt dat klanten met een glimlach én een tas vol Blokker-producten jouw winkel verlaten. Samen met je collega’s zorg je dat de winkel er perfect uitziet, adviseer je klanten over het assortiment en verwerk je de vracht. Is dat alles? Nee! Je takenpakket is afwisselend en uitgebreid, je eigen inbreng wordt gewaardeerd en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Volop kansen voor jou dus!

Dit kun jij doen bij ons in de winkel

Wil je weten wat je kan verdienen als Verkoopmedewerker of Bijbaan bij Blokker?

Aan de slag bij Blokker?

Hier kan je op rekenen:
  • Afwisseling! Van schappen organiseren tot klanten helpen;
  • Zelfstandig werken in een gezellig team met ruimte voor eigen initiatief;
  • Ruimte voor jouw ambities;
  • Een plek om je creativiteit de vrije loop te laten. Heb jij bijvoorbeeld ideeën voor workshops of een demonstratie in de winkel… Neem het initiatief!
  • Je wordt onderdeel van een ijzersterk merk. Blokker is al meer dan 127 jaar de verrassend slimme huishoudwinkel van Nederland;

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s zoals korting op het assortiment!
Example alt text

Afwisselend

Example alt text

Gezellig team

Example alt text

Doorgroei mogelijkheden

Example alt text

Flexibele uren

Zie jij een flexibele baan bij Blokker wel zitten en ben je klaar om de mouwen op te stropen? Bekijk dan onze openstaande vacatures!

Lees meer over Blokker

Blokker brengt het aan huis

Blokker start in Leeuwarden een pilot met haar eigen duurzame bezorgdienst. Blokker medewerkers gaan met de elektrische driewieler Carver Cargo zelf pakketjes thuisbezorgen bij klanten. Omdat bestelde producten rechtstreeks vanuit het winkelmagazijn worden gehaald, kunnen nagenoeg alle pakketjes dezelfde dag nog worden bezorgd.

Samenwerking Thuisbezorgd.nl

Er is in Rotterdam een proef gestart waarbij Blokker assortiment wordt aangeboden op het platform van Thuisbezorgd.nl. WDoor de handen ineen te slaan met Thuisbezorgd.nl kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten hun bestelling binnen 2 uur in huis hebben.

Pickup Go concept

1 juli werd in Amstelveen alweer het vierde Ochama Pickup Go punt geopend. Na de recente lancering van het Pickup Go concept bij Blokker winkels in Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam kunnen Ochama klanten hun vooraf online bestelde boodschappen nu ook ophalen bij het Blokker filiaal Amstelveen Binnenhof.

Ideale baan niet gevonden?

Meld je dan aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures!