Volg jij een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) in de richting van Groot- of Detailhandel, Commercie, Ondernemen of Verkoop? Bij Blokker ben je aan het juiste adres. Want bij Blokker leer je alles over het werk in een winkel. Bovendien krijg je volop mogelijkheden om binnen Blokker door te groeien.

Aan de slag als BBL'er

Sociaal. Energiek. Initiatiefrijk. Ambitieus. Zomaar wat karaktereigenschappen die jou omschrijven, en precies wat Blokker zoekt in een BBL Verkoopmedewerker. Wat je mag verwachten? Een gevarieerd takenpakket, veel verantwoordelijkheden, mooie doorgroeimogelijkheden en een topteam met gezellige collega’s! Klinkt goed, maar ben je nog niet begonnen met je BBL-traject? Geen probleem. In dat geval kun je aan de slag als Verkoopmedewerker. Een mooie voorsprong op jouw opleiding!

Dit ga je doen

Als BBL’er draai je volledig mee. Dat betekent dat je verschillende taken hebt en veel verantwoordelijkheid krijgt. Wat er zoal op jouw to-do-list staat?

• Jij zet de klant centraal. Altijd. Elke bezoeker wordt warm welkom geheten en je geeft graag advies over het uitgebreide Blokker-assortiment. Van stoomstrijkijzer en waterkoker tot inductiepan en elektrische vliegenmepper; jij weet er alles van!
• Jij houdt de winkel op orde. Door jou zien de schappen er netjes uit, hangen de promotiematerialen op tijd en is de thematafel gezellig ingericht. Welkom bij Blokker!
• Bestellen. Nooit een leeg schap dankzij jou. Jij bestelt de artikelen netjes op tijd.

En natuurlijk ook

• Controleren. Zodra de bestelde goederen binnenkomen, controleer jij of de order compleet is. Check, check, dubbelcheck.
• Voorraad beheren. Jullie magazijn is overzichtelijk en geordend.
• Presenteren. Jij zorgt dat de artikelen perfect tot hun recht komen in de winkel.

Een veelzijdigheid takenpakket dus, waardoor jij snel alles leert over het boeiende werk in de retail!

Zie jij de combinatie werken en leren wel zitten en ben je klaar om de mouwen op te stropen? Bekijk dan onderstaande vacatures of bezoek een Blokker filiaal bij jou in de buurt. Hopelijk zien we je gauw!

Blokker is een erkend leerbedrijf

Ideale baan niet gevonden?

Meld je dan aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures!