Als bedrijfsleider bij Blokker heb je hart voor de zaak. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je stuurt met veel plezier jouw team aan. Wanneer iets niet loopt zoals verwacht, kom jij in een handomdraai met een praktische oplossing en het uitvoeren van commerciele projecten is jou op het lijf geschreven. Jij doet er alles aan om jouw winkel succesvol te maken en klanten met een goed product naar huis te laten gaan. Handen uit de mouwen, dat is jouw credo. Daarom ben jij Blokkers ideale bedrijfsleider!

Werken bij Blokker als Bedrijfsleider

Dit ga je doen

Zonder plan geen goede uitvoer. Dat weet jij als geen ander. In overleg met de Operationeel Manager stel jij een strak plan op voor jouw winkel en voert dit samen met je team uit.
Jij weet dat leiderschap bestaat uit sterke coaching en krachtige samenwerking. Je zorgt dan ook voor een professioneel, klantgericht team met een sterke teamgeest.

En natuurlijk ook

De klant is koning bij Blokker. Jij biedt elke klant een geweldige winkelervaring. Het assortiment kent voor jou geen geheimen en de winkel ziet er altijd tiptop uit.
Komt een collega er even niet uit of is een klant niet helemaal tevreden? Dan ben jij de super(wo)man die hulp en ondersteuning biedt. Geen vraag te gek, geen probleem te moeilijk.
Blokker is al 125 jaar een sterk merk. Jij maakt waar, waar Blokker voor staat: een verrassend slimme huishoudwinkel voor het hele gezin, waar je kunt rekenen op service en kennis van zaken.

Dit kan je bij ons verwachten

Bij Blokker kun je rekenen op een professionele, gezellige organisatie met een aanpakken-mentaliteit en leuke collega’s. Je krijgt een marktconform salaris, personeelskorting, collectieve verzekeringen en een goed pensioen. Daarnaast investeert Blokker in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je start je carrière dan ook met een speciaal opleidingsprogramma voor (nieuwe) Blokker-bedrijfsleiders. Hierin word je opgeleid door ervaren collega-bedrijfsleiders, doe je ervaring op in verschillende filialen en kun je inspirerende Masterclasses volgen. Zo helpt Blokker jou het onderste uit de kan te halen.

Enthousiast?

Ben jij die sterke Blokker-bedrijfsleider die graag aan de slag gaat bij de meest verrassende huishoudwinkel van Nederland? Heb je een mbo-4 of hbo-diploma en ervaring met het werk als bedrijfsleider? Dan maakt Blokker graag kennis met je! Solliciteer op één van onderstaande vacatures.

Ideale baan niet gevonden?

Meld je dan aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures!

Ideale baan niet gevonden?

Meld je dan aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures!