Als weekendhulp draai je volledig mee in een Blokker-filiaal en ben je volwaardig onderdeel van de Blokker-familie. Je functie is zeer afwisselend en dus nooit saai! Je heet klanten vriendelijk welkom, je adviseert hen over allerlei producten in de winkel en je zorgt dat de winkel op orde is. Dat houdt in: schappen gevuld, de juiste promotiematerialen gepresenteerd en een overzichtelijke, nette prestentatie.

Flexibele bijbaan

Je werktijden bespreek je met je bedrijfsleider, waarbij we rekening houden met jouw schoolrooster. Dit kan doordeweeks zijn, maar ook op koopavonden of in het weekend. In de vakanties kun je meer werken om lekker bij te verdienen. Ook kun je af en toe bijspringen bij een ander filiaal in de buurt. Lekker afwisselend dus!

Dit kan je verwachten

Lekker verdienen en flexibel je uren indelen. Ideaal! Zo kun jij je werk fijn combineren met je studie, opleiding of gezin. Bovendien word je deel van een hecht team dat garant staat voor gezelligheid. Ook kun je rekenen op een goed all-in uurloon en leuke extra’s, zoals personeelskorting! Wat wil je nog meer?

Enthousiast?

Zie jij deze flexibele baan wel zitten en ben je klaar om de mouwen op te stropen? Bekijk dan onderstaande vacatures of bezoek een Blokker filiaal bij jou in de buurt. Hopelijk zien we je gauw!

Ideale baan niet gevonden?

Meld je dan aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures!