Genieten van je (zomer) vakantie, eindelijk lekker vrij van school, tijd om te relaxen …. en bijverdienen om toch naar dat festival te kunnen, of andere leuke dingen te doen, dat doe je bij Blokker! Als vakantiekracht is je baan zeer afwisselend en nooit saai! Je heet klanten vriendelijk welkom, je adviseert hen over allerlei producten in de winkel en je zorgt dat de winkel op orde is. En wil je na de vakantie bij ons blijven werken? Dan kan dat zeker, we heten je graag welkom in het team!

Flexibele vakantiebaan

Je werktijden bespreek je met je bedrijfsleider, waarbij we rekening houden met jouw vakantieplannen. Dit kan doordeweeks zijn, maar ook op koopavonden of in het weekend. Ook kun je af en toe bijspringen bij een ander filiaal in de buurt. Lekker afwisselend dus! Met deze vakantiebaan draai je mee in een Blokker winkel. Je komt te werken in een leuk en gezellig team, waarin we hard werken en gezelligheid net zo belangrijk vinden! Je helpt bij het lossen van de vrachtwagen, je vult de schappen aan en spiegelt de producten, zodat de winkel er vol, netjes en strak uitziet. En je helpt de klanten als zij een product niet kunnen vinden. Misschien denk je nu “dat is gewoon vakkenvullen?!”, nou dat is het zeker niet. Bij Blokker heb je de vrijheid om zelf te bepalen hoe jij je werkzaamheden inricht, en bij ons geen producten met een houdbaarheidsdatum, veel makkelijker dus! Je doet dit samen met je collega’s in de winkel, en dat is iedere dag weer gezellig. Vergeet vakkenvullen in de supermarkt; bij Blokker heb je pas echt een afwisselende vakantiebaan!

Dit kan je verwachten

Lekker verdienen en flexibel je uren indelen. Ideaal! Zo kun jij je werk fijn combineren met je festival, vakantieplannen en naar het strand gaan. Bovendien word je deel van een hecht team dat garant staat voor gezelligheid. Ook kun je rekenen op een goed all-in uurloon en leuke extra’s, zoals personeelskorting! Wat wil je nog meer?

Enthousiast?

Zie jij deze flexibele baan wel zitten en ben je klaar om de mouwen op te stropen? Bekijk dan onderstaande vacatures of bezoek een Blokker filiaal bij jou in de buurt. Hopelijk zien we je gauw!

Ideale baan niet gevonden?

Meld je dan aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures!