Ben jij een ijverige teamspeler met een klantvriendelijke houding? Vind je het leuk om meer te leren over Blokkers assortiment en ben je flexibel inzetbaar? Dan is Blokker op zoek naar jou!

Afwisselende baan

Als Verkoopmedewerker draai je mee in het Blokker-filiaal. Je heet klanten welkom, adviseert hen over producten en zorgt dat de winkel op orde is. Dat houdt in: schappen gevuld, de juiste promotiematerialen gepresenteerd en een overzichtelijke, nette prestentatie. Als Verkoopmedewerker werk je onregelmatig. Je overlegt dan ook met de bedrijfsleider van Blokker wanneer je het team komt versterken. Dit kan doordeweeks overdag zijn, maar ook op koopavonden of in het weekend. Ook kun je af en toe bijspringen bij een ander filiaal in de buurt. Lekker afwisselend dus!

Dit kan je verwachten

Lekker verdienen en flexibel je uren indelen. Ideaal! We gaan met jou in overleg voor hoeveel uur je gemiddeld in de week beschikbaar bent. Zo kun jij je werk fijn combineren met je studie, opleiding of gezin. Bovendien word je deel van een hecht team dat garant staat voor gezelligheid. Ook kun je rekenen op een goed all-in uurloon en leuke extra’s, zoals personeelskorting! Wat wil je nog meer?

Enthousiast?

Zie jij deze flexibele baan wel zitten en ben je klaar om de mouwen op te stropen? Bekijk dan onderstaande vacatures of bezoek een Blokker filiaal bij jou in de buurt. Hopelijk zien we je gauw!

Ideale baan niet gevonden?

Meld je dan aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures!